Groot onderhoud asfalt Limburg

In opdracht van de Provincie Limburg, werkt Rasenberg Wegenbouw aan het project “Groot onderhoud Asfalt 2015”. Binnen dit project zullen wij op ca. 55 locaties werkzaam zijn met onderhoudswerkzaamheden aan provinciale wegen en fietspaden.

Opdrachtgever:
Provincie Limburg
Locatie:
Limburg
Status project:
Project in uitvoering
Asfalt onderhoud Mook Rasenberg
Asfalt onderhoud busdienst Rasenberg

Project

Vanaf 21 augustus 2015 start Rasenberg Wegenbouw met de uitvoering van het project “Groot onderhoud Asfalt 2015” in opdracht van de Provincie Limburg. Binnen dit project zullen wij op ca. 55 locaties werkzaam zijn met onderhoudswerkzaamheden aan provinciale wegen en fietspaden.

De werkzaamheden binnen dit project spreiden zich uit vanaf Mook (Noord-Limburg) tot en met Vaals (Zuid-Limburg). De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het vervangen van asfaltverhardingen, kleinschalige betonreparaties, het aanbrengen van wegmarkeringen en het herstellen van kleinschalige winterschades.

Gedurende de uitvoering kunt u onder het kopje “voortgang werkzaamheden” meer informatie vinden over de bereikbaarheid en de voortgang van het project.

Voortgang werkzaamheden

De werkzaamheden vinden plaats op vrijdag 21 augustus 17.00 uur tot maandag 24 augustus 06.00 uur. In dit weekend zal Rasenberg Wegenbouw de asfaltverharding vervangen en wordt de wegmarkering opnieuw aangebracht.

Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren zal de N271 ter hoogte van Mook afgesloten worden voor alle verkeer.

Omleiding

In verband met de werkzaamheden aan de N271 zal de provinciale weg vanaf hectometerpaal 121.90 tot hectometer paal 123.50 afgesloten worden voor het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de A73 & de N264 (zie onderstaande afbeelding).

Asfalt onderhoud Mook Rasenberg

 

Bereikbaarheid kern Mook

Het centrum van Mook zal gedurende de uitvoering bereikbaar blijven. Zo blijft het gedeelte van Mook ten noordoosten gelegen van de N271 bereikbaar via de Groesbeekseweg. Het gedeelte van het centrum gelegen ten zuidwesten van de N271 blijft bereikbaar via de Cuijksesteeg / Middelaar. Omgeving Maasstaete / Maasdijk blijft bereikbaar via de Maasdijk. Deze zal tijdelijk opengesteld worden voor het verkeer. 

Busdienst

Gedurende de werkzaamheden zal ook de busdienst een omleiding volgen. De drie bushaltes in de kern van Mook komen tijdelijk te vervallen. In het betreffende weekend is er een tijdelijke bushalte ingericht ter hoogte van de Groesbeekseweg/ Generaal Gavinstraat te Mook.

Asfalt onderhoud busdienst Rasenberg

Contact

Mocht u vragen hebben over de uitvoering van de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Rasenberg Wegenbouw B.V.

E-mail: onderhoudasfaltlimburg@rasenberginfra.nl
Omgevingsmanager: Rick Peeters 06-34940320