Herinrichting Markt Boxtel

Rasenberg Infra gaat de herinrichting van de Markt in Boxtel realiseren. Na de zomer –en de kermis in Boxtel– starten we met de werkzaamheden. De herinrichting van de Markt is de volgende fase van de herinrichting van het centrum van Boxtel.

Status project:
Project in uitvoering
Markt Boxtel
MarktBoxtel

Centrum Boxtel

In het centrum van Boxtel is de Petrus Basiliek inmiddels verbonden met park Stapelen via de route STA-P. Nu zijn de Markt en Rozemarijnstraat aan de beurt. De gemeente Boxtel heeft de ambitie om het centrumgebied een kwaliteitsimpuls te geven. Dit gebeurt onder andere door herinrichting van het openbare gebied. Het uiteindelijke doel is een aantrekkelijk en leefbaar centrumgebied, voor nu en in de toekomst. Aantrekkelijk voor iedereen die woont, werkt, leeft en recreëert in het Centrum van Boxtel. De werkzaamheden worden afgerond voor kerstmis 2018.

Vragen?
Heeft u vragen over de werkzaamheden aan de Markt, stuurt u dan een e-mail naar MarktBoxtel@rasenberginfra.nl.

Inloopavond

Op donderdag 14 juni werd er een inloopavond georganiseerd. Aanwezigen konden de tekeningen en de planning bekijken in de raadzaal van gemeente Boxtel.

Was u niet bij de inloopavond aanwezig en heeft u vragen over de werkzaamheden aan de Markt, stuurt u dan een e-mail naar MarktBoxtel@rasenberginfra.nl.

Volg dit project

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden aan de Markt? Hou deze website dan in de gaten voor verdere informatie of meld u aan voor de nieuwsbrief. Stuur hiervoor een e-mail naar marktboxtel@rasenberginfra.nl

BouwApp
Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Dit project is ook te volgen via de BouwApp. 

1. Download de BouwApp in de appstore (Google of Apple)
2. Ga naar ‘zoek project’
3. Zoek op “Markt Boxtel”
4. Selecteer project
5. Klik op ‘Toevoegen aan favorieten”
Bij elke update verschijnt er automatisch een berichtje (notificatie) op smartphone of tablet.

BouwApp QR