Over ons

Rasenberg Infra is al bijna 100 jaar uw betrokken partner in de wegenbouw. Met trots werken we aan veelzijdige infra oplossingen; van efficiënte ontwerpen tot en met realisatie en onderhoud. De 240 medewerkers van Rasenberg Infra werken vanuit regionale vestigingen in het zuiden van Nederland en maken het bedrijf tot meer dan een wegenbouwer.

Wegenbouwers met een missie

Als wegenbouwer met een missie, streven we naar een krachtig en duurzaam samenspel tussen weg en weggebruiker. Innovaties en technologieën ontwikkelen, waar zowel opdrachtgever als eindgebruiker veilig mee op weg kunnen. We willen voorop lopen in (technologische) ontwikkelingen en altijd met een buitengewone aandacht voor de leefomgeving. Met persoonlijke betrokkenheid in de regio, van ontwerp tot en met realisatie en onderhoud. De werknemers van Rasenberg Infra wonen zelf in het werkgebied, ze kennen de aandachtspunten en belangen.

Kennis van uw regio

Rasenberg Infra is al bijna 100 jaar een vertrouwd gezicht op de weg. We staan bekend om ons asfalt en dit blijft een kracht. Maar Rasenberg Infra is veel meer dan alleen asfalt. We ontwikkelen complete infrastructuren, bouwen viaducten, leggen wegen en fietspaden aan en onderhouden verkeerstrajecten. Hierbij zetten we onze persoonlijke kennis van uw regio in voor een integrale aanpak van de weg in zijn omgeving.

Vanuit regionale vestigingen in het zuiden van Nederland wordt gewerkt aan de grote veelzijdigheid aan infra projecten. Het asfalt wordt geproduceerd in de asfaltcentrale in Breda.

Onderdeel Strukton Civiel

Sinds januari 2013 is Rasenberg Infra onderdeel van Strukton Civiel. Deze bundeling van krachten stelt ons in staat complexe vraagstukken van opdrachtgevers te beantwoorden. Een organisatie met innovatiedrang die met een professionele en pro-actieve blik kijkt naar strengere eisen van opdrachtgevers op gebied van veiligheid, duurzaamheid en omgeving. Hierdoor biedt Rasenberg altijd veelzijdige infra oplossingen op maat; van ontwerpen tot en met realisatie en onderhoud.

obkmuZy6PkU
Rasenberg hoofdkantoor
Rasenberg asfaltcentrale Breda
Rasenberg Infra de beste weg
Rasenberg Infra veilig naar school
Rasenberg Infra ontspannen op reis