Nieuws

Veel interesse op Civiele Bedrijvendag

16 februari 2016

Op 16 februari jl. was Rasenberg Infra, samen met 25 andere bedrijven, aanwezig op de Civiele Bedrijvendag van de Avans Hogeschool in Den Bosch. De Civiele Bedrijvendag is een ideale kans voor bedrijven om in contact te komen met de civiele technici van de toekomst. Voor de studenten was deze dag een mooie gelegenheid om kennis op te doen over de ondernemingen die actief zijn binnen het civiele werkveld.

Civiele bedrijvendag Rasenberg 

Tijdens de Civiele Bedrijvendag konden bedrijven zich profileren en de dialoog met studenten aangaan. Studenten konden zich orienteren op de (stage)mogelijkheden in het werkveld door in gesprek te gaan met de diverse bedrijven.

Het was gezellig druk tijdens de presentaties en bij de diverse stands. Veel studenten hadden interesse in de mogelijkheden van stage lopen of werken bij een aannemer als Rasenberg Infra. Ook de mogelijkheden van geintegreerde projecten met Wegenbouw en Beton- en Waterbouw werden enthousiast ontvangen. Als erkend leerbedrijf draagt Rasenberg Infra graag bij aan de ontwikkeling van het vakgebied en biedt studenten mogelijkheden om verder te denken, te groeien en te ontwikkelen.

Civiele bedrijvendag Avans