Nieuws

Masterclass Avans Hogeschool over duurzaam asfalt

17 maart 2016

Op 16 maart 2016 heeft Erik Molenberg van Rasenberg Infra een Masterclass gegeven in een volle collegezaal op de Avans Hogeschool in Den Bosch. Het onderwerp van deze interactieve lezing was duurzaamheid; van visie en beleving tot en met toepassing van nieuwe ideeën in de praktijk.

Masterclass Avans Hogeschool Rasenberg Infra 

De Masterclasses waren een onderdeel van het programma van de Civil Engineering Tour en een vervolg op de Civiele Bedrijvendag. Tijdens de Civiele Bedrijvendag konden bedrijven zich profileren en in contact komen met de civiele technici van de toekomst. Voor de studenten was deze dag een mooie gelegenheid om kennis op te doen over de ondernemingen die actief zijn binnen het civiele werkveld.

Ongeveer 130 studenten hebben de enthousiaste presentatie van Rasenberg Infra gevolgd. Tijdens de Masterclass hebben zij meer kennis kunnen opdoen over duurzaam asfalt en de mogelijkheden om dit toe te passen in de praktijk. Voor de studenten was het interessant om kennis te maken met de vakgebieden binnen de Civiele Techniek. Als erkend leerbedrijf draagt Rasenberg Infra graag bij aan de ontwikkeling van het vakgebied en biedt studenten mogelijkheden om verder te denken, te groeien en te ontwikkelen.