Nieuws

Aanpassing infrastructuur Amphia Ziekenhuis van start

04 februari 2016

De werkzaamheden aan de infrastructuur rondom het Amphia Ziekenhuis in Breda zijn op 1 februari 2016 van start gegaan, met o.a. de aanleg van een tijdelijke verbreding van de Hogeschoollaan en voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van de toekomstige Verlengde Hogeschoollaan.

Amphia infrastructuur werkzaamheden 160204 

Het Amphia Ziekenhuis gaat haar locatie Langendijk onderbrengen op de locatie Molengracht, zodat het hele ziekenhuis in Breda is gevestigd op één locatie. In opdracht van de Gemeente Breda gaat Rasenberg Infra B.V. tot medio 2017 de infrastructuur aan o.a. de Hogeschoollaan, de Verlengde Poolseweg de Molengracht en de Claudius Prinsenlaan aanpassen. 

Tijdens alle werkzaamheden wordt het verkeer door middel van tijdelijke bewegwijzering plaatselijk omgeleid. Op de projectpagina kunt u alles lezen over het project en de werkzaamheden. 

Wegwerkzaamheden kunnen ingrijpend zijn voor de omgeving. Om de omgeving nog beter op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen, zet Rasenberg Infra de Bouwapp in voor het project ‘Infrastructuur Amphia Ziekenhuis Breda’. Download de Bouwapp om op de hoogte te blijven en een berichtje (notificatie) te krijgen op uw smartphone of tablet bij elke nieuwe update.

Volg ons project met de Bouwapp