Nieuws

Unieke 0-punten audit verkeersmaatregelen

22 september 2015

Op 22 augustus 2015, is Rasenberg Infra uitgenodigd door de Bestuursstaf van Rijkswaterstaat om een unieke ‘0-punten’ auditscore te vieren. Voor het eerst in 12 jaar is het voorgekomen dat bij de audit verkeersmaatregelen, door een aannemer de ‘0-punten’ score is behaald. Een prestatie om trots op te zijn.

Rasenberg Infra Brug A50 

Op 14 augustus 2015 is er een audit uitgevoerd op de afsluiting van de A50 rechts bij Veghel-centrum in verband met de werkzaamheden aan de voegovergangen aan de burg over de Zuid-Willemsvaart. De audits zijn uitgevoerd door een auditteam van Rijkswaterstaat. Bij deze audit op de eerste weekendafsluiting, zijn 0 bevindingen geconstateerd.

Voorbeeldig uitgevoerd

De werkzaamheden zijn volgens Rijkswaterstaat “voorbeeldig uitgevoerd”. Bij het opzetten van de verkeersmaatregelen zijn de veiligheidsafstanden, zowel in lengte- als in dwarsprofiel, in acht genomen. De omleidingsroutes waren volledig op tijd en er is op tijd begonnen. Een groot compliment voor de werknemers van Rasenberg Infra en Van Rens Mobiliteit. 

Kwaliteit en veiligheid

Voor Rasenberg Infra betekent deze ‘0-punten’ score, een mooie bevestiging van het streven naar optimale kwaliteit en veiligheid, met een buitengewone aandacht voor de leefomgeving.

 

Bron foto: Rijkswaterstaat