Nieuws

Terugblik InfraTech 2015

29 januari 2015

Van 21 tot en met 23 januari 2015 verzamelden 20.138 vakgenoten zich op de InfraTech 2015. Het thema van de beurs “Krachtig Vooruit” zorgde zeker voor de bijbehorende “mindset”. Zoals Melanie Schultz van Haegen, minister van Infrastructuur en Milieu, na bezoek aan de beurs in de media mooi verwoordde ‘de beurs toont het beste wat Nederland te bieden heeft op het gebied van grond-, weg- en waterbouw.’

B732EXmIYAEnOK9 

Ook Rasenberg Wegenbouw was, als bedrijfsonderdeel van Strukton Civiel, nadrukkelijk aanwezig. We hebben ons nog zichtbaarder dan voorheen kunnen presenteren als bedrijfsonderdeel van Strukton Civiel. Zo was goed zichtbaar dat we, met de binnen het concern aanwezige bedrijven, als totaalprovider voor infrastructuuroplossingen en specialismen kunnen optreden. Uiteraard blijft Rasenberg Wegenbouw uw regionale partner voor infrastructurele werkzaamheden.

Veel van onze klanten uit de (semi)publieke sector bezochten onze stand waar goede en open gesprekken gevoerd werden over de huidige en toekomstige  markt inclusief alle kansen en bedreigingen.

Het hoogtepunt van de beurs was voor ons de klantendag op woensdag 21 januari jl. gecombineerd met het bezoek aan de Nieuwe Botlekbrug. Met ongeveer 70 klanten, vakgenoten en geïnteresseerden is één van de grootste beweegbare bruggen ter wereld bezocht. Dit bleek erg inspirerend en leerzaam.

De InfraTech krijgt van 17 tot en met 20 januari 2017 een vervolg in Ahoy Rotterdam. Vanzelfsprekend zullen we ook daar weer aanwezig zijn om onze ontwikkelingen en innovaties met u te delen en enthousiaste gesprekken te voeren.

lI4nMAyLLCg
62bfP7gxipk