Nieuws

Rasenberg Infra onthult nieuw logo

24 juli 2015

Rasenberg Infra heeft vrijdagmiddag 24 juli 2015, bij de Asfaltcentrale in Breda, haar nieuwe identiteit gepresenteerd. Het nieuwe logo werd onthuld door Bruun Scheltema, Directeur Beheer bij Gemeente Breda. De Gemeente Breda is al sinds jaar en dag een waardevolle relatie en opdrachtgever van Rasenberg Infra. De onthulling vond plaats onder toeziend oog van alle 240 medewerkers. De mensen die Rasenberg Infra maken tot meer dan een wegenbouwer. En juist dit persoonlijke wil Rasenberg Infra met haar nieuwe huisstijl benadrukken.

Rasenberg Infra nieuw logo 

Wegenbouwers met een missie

Het nieuwe logo bevestigt de nieuw ingeslagen weg. Rasenberg Infra is al bijna 100 jaar een vertrouwd gezicht op de weg. Het bedrijf staat bekend om haar asfalt en dit blijft een kracht. Maar Rasenberg Infra laat met haar nieuwe huisstijl zien dat er veel meer is dan alleen asfalt. Rasenberg Infra ontwikkelt complete infrastructuren, bouwt viaducten, legt wegen en fietspaden aan en onderhoudt verkeerstrajecten. Als onderdeel van Strukton Civiel, is het bedrijf in staat complexe vraagstukken van opdrachtgevers te beantwoorden.

Rasenberg Infra is een wegenbouwer met een missie. Innovaties en technologieën ontwikkelen, waar zowel opdrachtgever als eindgebruiker veilig mee op weg kunnen. Voorop lopen in (technologische) ontwikkelingen en altijd met een buitengewone aandacht voor de leefomgeving. Met een persoonlijke betrokkenheid in de regio, van ontwerp tot en met realisatie en onderhoud. De werknemers van Rasenberg Infra wonen zelf in het werkgebied, ze kennen de aandachtspunten en belangen.

Logo klaar voor de toekomst

Rasenberg Infra is mede dankzij het logo met de krachtige oranje kleur en de karakteristieke R, een begrip op de weg. Rasenberg Infra gaat met de tijd mee en bouwt verder op de kracht die van deze elementen uitgaat. De herkenbare R in een nieuw jasje, klaar voor de toekomst.

Lees meer over Rasenberg Infra en haar rijke historie.

“Wegenbouwers met een missie”

 

Rasenberg onthult nieuw logo

Ton van Oosterhout, Directeur Rasenberg Infra en Bruun Scheltema, Directeur Beheer Gemeente Breda rijden het nieuwe logo met de wals binnen.