Nieuws

Opening turborotonde N617

03 februari 2015

Op maandag 26 januari jl. vond de officiële opening plaats van de nieuwe N617 tussen ’s-Hertogenbosch en Sint-Michielsgestel.

Opening 

Na een aantal korte speeches op de ontvangstlocatie en een presentatie door de heer Ditters van de Provincie Noord-Brabant tijdens de busrit naar het project, bereikten de gasten de rotonde aan de Hoogstraat. De festiviteiten vonden plaats in de zogenaamde berenkuil, de verdieping onder de turborotonde met de fietspaden en de langzaamverkeer-route.

Zorginstelling Cello zorgt ervoor dat mensen met een beperking dagelijks aan de slag kunnen bij onder andere de nabijgelegen tuinderij. Zij waren van dichtbij getuigen van alle werkzaamheden. Een speciale rol bij de opening van de N617 was dan ook weggelegd voor ‘onze buren’. Zij overhandigden de bordjes met de nieuwe tunnel- en straatnamen op een ludieke wijze aan de genodigden, onder andere aan de heer Van Heugten, gedeputeerde van de Provincie Noord-Brabant.

Onder het genot van een hapje en drankje werd vervolgens gezellig nagepraat over deze enerverende middag.

Rasenberg Wegenbouw is naast de gerealiseerde werkzaamheden zeker ook trots op de reductie van de CO2-uitstoot van 26% die bij de uitvoering van dit project is bereikt. Dit met dank aan alle projectmedewerkers en de opdrachtgever voor de inzet, het meedenken en de innovatieve oplossingen.